Saturday, 10 September 2011

Im Alone

8 Sept

Username dimasukkan dan disahkan dengan password. E-mail tempat kerja aku pon kuar di  muka monitor. "U got 25 unread E-Mail". Aku pon bace la satu per satu. Sampaila aku terbaca email bertajuk "DSLR". Rupanya membe aku ngah berforum nak amik gamba guna DSLR. So, aku pon gtau nak join ler.. Diorg pilih hari sabtu lepas balik keje malam.

              ---------------------------------------------

10 Sept

Ujan plak. Diorg cancel. Aku x dulik. alang2 dah bawak camera, aku pon g sorg je. Ni aku ade attach skali pic yg Aku amik ari tu..

Yg nih dah di edit guna adobe photoshop. HDR

abandon boat

boat beroda?? wtf??
mau jugak selit keta nih :p

Gelora akibat ujan

membe aku slalu tya macam mana nak nek kan kaler.. so, aku nak poyo kat dia ngan pic nih.. :P

2 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

chanteqnyer kaler :p
tag kat kete 2 mmg ade ke?

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

cam tertarik gak nak guna dslr ni =)

owh,puo gak ea..

yui x-PUO =)