Sunday, 7 August 2011

Gadget lovers.!

Duit duit duit...~


Sapa yg gila gadget mesti byk habiskan duit utk hobi. Bayangkan la setiap unit mesti harga beratus. Ada gak sampai ribuan.

Gadget gadget gadget..~

Aku benci bila hobi makin terpahat dalam hati sanubari. macam mana nak kikiskan perasaan syg pada hobi nih. Semakin hari semakin mendalam perasaan ini plak. Hahaa..

   -------------------------------------------------------


PC
Untuk Gamers la konon. Padahal on9 jek. Ym, Pesbok, Tagged, dan laman web sosial len yg jadi santapan masa lapang. Game??? x install pon.. Kena install gak nih..






Laptop.
Mudah alih kohnon. Duk sblah PC. Transfer pic dari memory card ke laptop je tujuan nye. Card Reader x sampai RM30 kot..!!








DSLR
Nasib baik la pinjam jek. Tp da ganggu hidup aku dengan model2 latest yg lagi canggeh dan mahal.! Lens saja pon bole cecah ribuan ringgit..!!






HP
Nah.. Jgn nak follow sgt ikut kata hati. Mati.. Ikut kata nafsu, sebab buatkan anda berusaha utk mendapatkannya. Hehehe..









Tu belum tablet la, natang len lagi la.. Bla Bla Bla Bla..

2 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

inchek kronik dah makin kronik, hahaha~~

Ayumi_Sakura said...

encik kronik kan da bnyak uet....bli jgn xbeli...kalo ada lebey, meh bnja mekD 1..