Tuesday, 23 August 2011

Bloggers Kita

Entah la rini aku mcm nak buat best skit la nak komen pasai bloggers kita nih. Aku fak betui klau nak jammedkan traffic blog diorg dengan cerita hal-hal artis. Sumanya cerita pasal keaiban. Cuba2 la crita yg best2 skit. Layan la jugak bila aku nak blog walking tuh. Biar je la blog-blog yg sememang nya fokus pasal artis hidangkan kita cerita2 tu. Dah la men copy pasted ja! Blugai aku baca 2-3 crita yg sama. So, Pandai-pandai la kamu suma bangkitkan blog kamu tu dengan baik ye.!



p/s blog sendiri pon x brapa nak bangkit lagi. hik3. -KK-

4 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

setuju~~

En. Kronik said...

pon setuju.. hik2

Izyan Masri said...

NAK SOKONG SIKIT ENTRY NI BOLEH TAK?KIHKIH :D

iekasub said...

setuju jugak!