Wednesday, 13 November 2013

Universiti, Lecturer dan Student



Guyz!

Lama guwa tak eksesais jari jemari atas keyboard nih. So, hari ni guwa rasa cam nak post samtin. Bila guwa ada masalah, tak bole tido, rase nye inilah medan guwa melepas napsu amarah. Ekceli guwa bukan lah nak cerita pasal peribadi sangat. Pasal masalah tu guwa setel2kan lah nnt.

So, sudah sekian lama guwa menyepi, jadi byk cerita guwa dah terlepas. Bulan 9 baru nih guwa dah dterima masuk sebagai setuden di 1 institusi pengajian tinggi di bahagian utara Malaysia. Hehe.. Setuden kembali bro!

Guwa amik kos Graphic Komunikasi. Memang lari dari bidang sebelum nih. Sebelum nih guwa budak karen. Now im a graphic designer student. Tak tau la sama ada guwa bole catchup kos nih, kebanyak kelasmate guwa ada basic arts. Opss, lupa nak gtau, kos guwa dibawah naungan school of arts. So, kos guwa nih byk lah melukis & membuat research ttg seni.

Utk pengetahuan korang sume, lecturer school guwa kebanyakkan sporting-moting. Ada type relax and santai, ada yg fun, yg melucah pon ada. Hahaha.

Yg guwa tak leh lupa, Kelas DrZ. Satu hari ada sorang mamat nih badan agak taff la, Semacam body builder. Masuk kelas lambat, DrZ pon tya kitorg ape dendanya, tetiba ja guwa terjerit buat Gwiyomi. Nah.!!
Mati lu bro! Satu kelas terus jerit2 ''we want gwiyomi''.

Dengan alasan bagainye. Last2 mamat tu terpaksa pasrah.. Dengan muka selamber and seporting. Melunaskan permintaan kawan2. Guwa ade rakam, tp, cam tak best lak nak attach. Kesian beliau.

Anyway, guwa nak ucap slamat berpuasa Asyura dan Awal Muharam.

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

karen pun ok..apa pun ok..huhu..

slmt berpuasa kalau berpuasa =)

eh2.. ni blog perkgsian ngn cik teman ke? hihi

En. Kacak said...

nampak gayenye gitu lew.. hehehe