Saturday, 2 April 2011

Hobby


Lately nih kita tgk kat tepi2 jalan, kenduri, kedai makan, shopping complex ramai yg gantung DSLR kat leher. Ada yg posing kat lam studio, tepi tembok, bawah jambatan.. Nice..! aku pon x ketinggalan nak join ngan diorg. Banyak juga kna blajaQ sbb bermacam2 jenis DSLR nih. Korang leh la tgk nnti hasil KLIK aku. So, sape2 yg nak comment tu, go on jek.. Im open minded person. Boleh terima kritikan.. hik3..!!

7 comments:

Itashinoda said...

heheheh
mana pixcanya?

♥ PinK VeLVeT ♥ said...

ha'ah...mane pic? lau cun bole booking siap2, hahaha~

khairol azani said...

nak comment apa xdak gmbaq,xkan nk commment psl kronik kacak kot..heeee

En. Kronik said...

sabaQ.. hehe. baru intro.. malam.nih akan ku usahakan.. ngeh3..!!

Sapika! said...

nak komen sal pe?? sal doc sakit kronik??

MaLZ-iTSyG0 said...

hahaha.. waiting for ur pix dude.... mau yg ori from ur hand r.. ngeeeee

En. Kronik said...

already upload meh dew..! my own finger touch.~!