Tuesday, 22 May 2012

Hobi Sekarang

4 bulan lepas, guwa memang rase busan. Disebabkan xde hobi yg guwa betul-betul minat. Sekadar mengadap pc, pesbok, layan game, lepak-lepak. Skang nih, beberapa org membe guwa yg dah menceburi bidang fotografi, kebetulan pulak memang minat guwa. Tercetus idea diorang untuk buat satu team wedding fotografi.

Asalnya memang guwa tak konfiden sangat nak join. Maklum lah, guwa layan landskap jek. Lagipon camera guwa agak lapokk ditelan zaman. Tp guwa tanam kan semangat. Guwa harus mencuba.! At last..!! Korang ley tgk hasil-hasil guwa. 

Xde la grand sangat gamba-gamba guwa. Tapi boleh la tahan jela. Janji gamba-gamba tu ley buat sebagai kenangan sepanjang hidup.! Guwa ade attachkan gamba-gamba serba sedikit. And then nih page guwa create bersama group guwa! Doakan kami berjaya!  -LensaGuwa Photography-

Custom Album

Siap ade hati lagi

Outing kat depan mesjid je

Pengantin baru

Luas cinta semacam langit ( ayat x ley blah!)

Cari si gardis malaya

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..leh booking la ni ea..haha.

Farra Atyqa said...

santek

✿ pink velvet ✿ said...

nak mintk tlg editkan gambar nnt bole? tapi free lah.. as wedding gift? hahahaha~~

Masmira Masri said...

cantik lah awk snap ker???

follow sy balik ok =)

http://myaleo.blogspot.com/