Wednesday, 4 January 2012

Kalau Lah

Macam-macam filem yg guwa tgk. Dari jiwang sampai seram. Agak2 hampa la, guwa suka tgk filem pe??

Tetttt..!! Salah.. Gila!! Mana guwa layan filem industan la sengai. Mau guwa dibahan 7 hari 7 malam dengan geng-geng jahat..!!

Baru-baru nih. Guwa tersinggah blog sape ntah. Review pasal filem Ra-one.! Guwa macam tersentak je. 70% hati guwa suruh carik filem nih. Dan guwa ade gak post kat status pesbok guwa. dan dapat komen yg agak byk gak. Nih guwa attach trailer dia. Hero dia Shah Rukh Khan! hehe..



Tu bukan cite asal guwa. Guwa nak cite pasal citer Jumper. Hampa suma biasa kot tgk cite tu kan. Yg hero dia tu boleh ilang pastu muncul kat tempat len dalam satu masa.

Klau lah guwa boleh lompat camtu je kan best..

Guwa nak ke Paris. Sebab ramai cakap kat situ best. Guwa nak tgk ape yang best tu. Ade Menara Eiffel. Klau x salah guwa dalam cite Jumper tu pon ade gak scene kat atas menara tu. Pastu guwa nak nek bot kat Sungai Seine. Eh! Macam tak best plak guwa p sorang-sorang kat situ. Guwa nak bawak Lisa Surihani lah. Itupun klau dia tak jadi kawen ngan Yusry.


 Klau lah guwa boleh lompat camtu je kan best..

Guwa nak ke Maranello Italy. Guwa nak lawat kilang Ferrari. Kan best suma org ade sorang sebijik keta Ferrari. Guwa nak tengok cane diorang pasang Ferrari tu. Pastu guwa nak bukak satu kilang keta macam Ferrari kat Mesia. Brand guwa nak taruk nama guwa. 

Jgn tekejut la klau ade org cakap " Guwa beli keta Kronik sebijik.!" 


 Klau lah guwa boleh lompat camtu je kan best..

Guwa nak jumpa Najwa Latip. Guwa nak buat sesi bergambar ngan dia 2hari 1 malam.. Haha. Mane tau, kot-kot ada komposer nak amik guwa jadi artis baru. Guwa nak buat lagu Cinta Muka Aku. oke?

jgn jeles eh.. klau je :D
Hurm..

oke lah.. Guwa mau tidoQ. Mane tau besok bangun pagi je.. jengggg..!! zass.. guwa bole jump p tempat keja. Jimat minyak keta guwa..! 

Eh.. Agak-agak la.. Nih bukan tempat keja guwa. 


Oke, Skali lagi... Zaass~! Nih baru betul..!! 



p/s : Jangan mimpi la nak dapat power camtu.!

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

njwa latip tu t dptlah..haha.

✿ pink velvet ✿ said...

bab najwa latip tu silalah mimpi sajork ye, hahaha

Afiq Muzaffar said...

Najwa Latif la sgt bro....

Ayumi_Sakura said...

Najwa Latip susah dapat..Latip Pah..ada la...:)

anamizu kaito said...

-Ra-One tu guwa tgk mmc style gak wo!

-Jumper mmg stylo! errr guwa pon mmg berhajat nak jd cmtu gak =.='


-nti guwa krm slm kat najwa latip =P









luv,
cik ana

~Sweet Honesty~ said...

salam takzim dari sye..;)

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Cik Nurul said...

moga impian jadi kenyataan yep.. hihi

e4ezzati said...

kalau la gua boleh tunaikan kalau la lu tu. hahaha

MiSS JiJ said...

tlg le...jgn letk gmbo budak skola yg baru beli myVi cash tu..:P